Zlo není trest,jen překážka se kterou se musíme vypořádat,aby nás posílila a otevřela nám oči,popřípadě nás někam nasměrovala.Těžko se překonávají ale ve čtyřiceti už je to brnkačka.Musíme jen zjistit proč nám ji osud postavil do cesty a pak přijde další.Bohužel a nebo bohudík ?
20.05.2010 00:54:00 | Iv