Žijte teď
Anotace: Malá inspirace pro život
Ač nezkřivil mu ani chlup
ta bolest snést se nedá
vychází z míst, kde leží trup
a pokožka je bledá
a s hlavou holou jako sup
vyklovává mu duši
roj much jak roje hvězdokup
nezvratný konec tuší
Teď už je pryč a příští teď až přijde
uteče stejně jako to předešlé
uživat teď teď možná snad jen mu jde
užívej tohle teď a ne to přešlé
vyznavač Valentýna
a hůl nad ním zlomená
zlomila ji blondýna
tajemně bezejmenná
už nechodí do kina
a hledá rozkoš v knize
ve spánku si začíná
splňovat svoje vize
Teď už je pryč a příští teď až přijde
uteče stejně jako to předešlé
uživat teď teď možná snad jen mu jde
užívej tohle teď a ne to přešlé
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, Unyle Pěl, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)