Tolikrát
Anotace: .................
Tolikrát
lásku jsem ti vyznával
listů svou krví popsal
do kamene tvé jméno vytesal
už ne
suchá země
lesy hoří
studna vysychá
čistou řeku
neposkvrněnou pannu
bahno lží zaplavilo
had v ráji
plameny přináší utrpení
jezdci apokalypsy
zbrojí proti tobě
krev a oheň
řinčení zbraní
zvedám se
zřítil jsem se
do černé tmy
hluboké propasti
co teď přijde
vesmír se zastaví
v černé díře
ztratíme se spolu
v bídě a bezmoci
zemřeme
ani jeden nezůstane.
Přečteno 272x
Tipy 29
Poslední tipující: kikis, enigman, Psavec, Bíša, Mbonita, Lenullinka, Princezna.Smutněnka, Anne Leyyd, Laivindia, carodejka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)