Rozfoukaná vzpomínka
Anotace: neni to vánek,je to uragan...
Rozfoukám tu vzpomínku
na tisice plamínku
co nikdy nevyhasnou
co rodí se z ozvěnou
a z každou vteřinou
čekají na tu chvíli
které jsme smývali
v potoce něžností
s křidli hlouposti
co jsou prostě v nás
a v té nadheře krás
vlastně pořád žijí
do kuže se vpijí
rozfoukané vzpomínky
s novymi nadějemi
neprobudíš je,umírají
tiše mlčí
když jsou k uzoufání
stracení
v každem z nás
Přečteno 255x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PetTulak, Juraj Hrom, stravla, zlomeny srdce, Psavec, WAYWARD, Mbonita, jedam, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)