Anotace: třebas usměv.vítr,nebo sebe
Snažím se,ale nenacházím
možná to bude tím že,
ač proti mysli je
tak občas sviním perly házím.
Nacházet se a přitom nemít boule
někdy to bolí víc jak modřiny,
pro mnohé je to úděl jediný
od rohu k rohu zeměkoule.
Zdravím...stravla
06.05.2009 23:45:00 | stravla