Mezi Tebou a mnou

Mezi Tebou a mnou

Anotace: Mezi Tebou a mnou je navždy Čínská zeď...

Mezi Tebou a mnou
je propast času,
jenž stále se prohlubuje.
Mezi Tebou a mnou
tón Tvého hlasu
víc a víc o mně pochybuje.

Mezi Tebou a mnou
je kilometrů moc,
ta vzdálenost mě zžírá.
Mezi Tebou a mnou
však když přijde noc
jsi blízko jak moje víra.

Mezi Tebou a mnou
všichni stojí,
oni jsou proti.
Mezi Tebou a mnou
názor svůj znají a ten nic nezbortí.

Mezi Tebou a mnou
je rozdílů tisíc.
Mezi Tebou a mnou
a proto Tě miluju čím dál víc.
Autor A'tuin, 06.05.2009
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Protivy se přitahují...

20.04.2010 23:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel