...malá prekérie
Uprostřed suché prérie
našel jsem drapérii
uprostřed tkané drapérie
spatřil jsem scenérii
kde polonahá Ofélie
vyráží výkřiků sérii
Othelo uškrtil Desdemónu!
já patřím k jiné férii!
...tajemná periférie
cestou k rafinérii...
strojní mašinérie
v jedné synergii
...
potkal jsem Valérii
uprostřed galanterie
koupil jsem lístek
do staré galerie
uprostřed Valencie
a dva svazky beletrie
bylo to drahý -lapálie!
ale jen jednou žijem!
nevěděl jsem že Valencie
Je v itálii!
Myslel jsem že pojedeme
do Francie...
Valerie tam jela
příští rok - s Natálií!
...
Uprostřed suché poušti
spatřil jsem oázu stinnou
kde zrovna bazén napouští
a na pozdrav mi kynou
pojďte pobejt
voda má dneska jenom 34 stupňů...
...
uprostřed suché nad mokrou
se kluci z horní dolní
plazí v plné polní
mezi přesličkou rolní
místo pivka na Stodolní.
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, Kyle, labuť, Psavec, Bíša, Žqáry, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)