Anotace: Být tak plamenem, hořet a věčně plát, jako krůpěj srdce, uprostřed noci tancovat. Podél řeky k...
Plamen ohně ve Vás hřeje,
hřeje krásně ale nepálí.
Radostí se srdce směje,
z dálky blíž k sobě Vás přivádí.
ST!
02.07.2009 21:17:00 | Anne Leyyd
To jsi nepochopil, já právě říkám, že zavrhuju to jak si kamarádi navzájem tipují bez upřímnosti a kritiky. A o to nejde, ani o tip ami o komentář.
08.06.2009 16:03:00 | Falco
Báseň vcelku pěkná, ale "vydírat" lidi o tip v anotaci se mi fakt nelíbí...
29.05.2009 05:21:00 | chroust17
Dokonalé! Je vážně úžasné, že jsem si směla přečíst, jak tvé první básničky, tak tvá poslední díla, která berou dech...
06.05.2009 21:05:00 | Veronikass