Už jsem se lekl, že je to o mně, ale pak jsem si uvědomil,
že věhlas přeborníků okresního formátu se do Prahy ještě
nedonesl. :-)))
07.05.2009 00:33:00 | ota.pé
moudrý byl už po setmění
ze džbánu mu ucho zbylo
s očí sešel v zapomnění
všem zvonil, až mu odzvonilo
***
Jiří senior
06.05.2009 21:30:00 | j.c.
Tak to bývá - chvíli si užívá, chvíli se ohřívá na slunci a pak náhle přejde černý mrak...
06.05.2009 21:25:00 | Chancer