duše lidí
Anotace: mala bitka v duši
Touho, chtíči opusť mě,
až jednou Tvá světla dojdou dále,
má duše pro Tebe už není,
táhni a nech mne sníti.
Pod velkou plachtou krčí se cit,
už umírá, poražen,
jednou povstanou jak legie
a zhatí vám vaše cíle,
pak sami řeknete, byli jsme varováni.
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: trrtrr, Kávový Poutník, brooklyn
Komentáře (0)