Vzpomínky...
Anotace: od Tvého čudlíčka
Fotografie
a pohádky o prasátkách.
Jedna kytara
odráží se na trsátkách.
Psané zpěvníky
zelenou barvu nezmění.
Dlouhé debaty
střídalo dlouhé mlčení.
Kresby kovbojů,
jež jsem obdivovat směla.
Dotek na stříbře.
Krabice se uzavřela.
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, crac, Severka, Radek.oslov.Šafárik, enigman, jedam, labuť, bloumej očima, Psavec, zenge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)