Nemoc
Komár by bolestí nelétal
a ryba neplavala
jen já, abych nadával
že i na mě dorazila
jedna myšlenka dobrá
druhá na straně opačné
nevím, kde teď shánět obra
a nevím, zda má ruce zázračné
hledám ho snad věčnost
v horečkách a blouznění
vidím jeho milost
on mi dává znamení, že mil
kterých jsem ušel
jsem promarnil
a na nemoc pošel.
Komentáře (0)