Sen (poslední)
Smog otevřel ústa,
zubil se šedí budov,
vidí, jak koně bezhlavého,
pod světlem lamp ženu.
Studený déšť má skla,
jemu prsty smáčí.
Vím, že to nestihnu
zubatá tiká v železném bubínku.
Hřmotně se směje.
Vzbuď mě, než se rozsvítí!
Cítím výpary aut.
Výbuch.
Výkřik.
Pak věčná tma.
Přečteno 449x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, kikis, Raziel PsyDearth Characith, spare, Sarcas, brooklyn, Rbb
Komentáře (4)
Komentujících (4)