Vzteky gagaga
Anotace: prahnu po robotech...
Na skok tu zas byl, opět
Robotích snů už zanech!
Nastal čas s tváří oschlou
tvořit své sny v noc jasnou,
v básně snadně i vztekle,
vypsat ty večery matné.
Myšlenky, ženy a naděje,
dopřát tomu snad i děje.
Pées.
Nejsem plný stesku
po robotím stisku.
Chybí jen někomu,
mě také pes.
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
Komentáře (0)