Anotace: Už nazvali mne lhářem i šarlatánem, jen akrobata jsem si přimyslel.
Sbírka: Smyšlenky blázna.
A to já vím moc dobře, koho bych chtěla víc.
Z Tvé virtuální inspirace vyčítat Ti nechci nic...
(Naopak - jen houšť a větší kapky...)
07.05.2009 07:37:00 | Hazentla