Anotace: ...
Já myslím, že totoc je taková situace, která se dědí z generaci na generací, z člověka na člověka... jsou některé věci mezi nebem a zemí, jenže... kdo to změní? :o) Jó člověk si řekne věcí... ale jen co přinde malá chvíle, pozastvení, zjistí... že je to nemlich to stejné :o)
11.05.2009 12:56:00 | NikitaNikaT.
"Šak to sa ti všecko vrátí na tvojich děckách!" ...slyším doma pořád : )
08.05.2009 00:02:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
jojo jak jednou pubertální dítě pohlédne na rodiče a řekne si to snad není možný, jak tak geniální dítě může mít tak blbí rodiče.. jsem to někde četla a svým způsobem to vidím na těch třech starších, ale jsou chvíle kouzelné a jsou holt i chvíle mizerné..
přeji pevné nervy a smysl pro humor..
07.05.2009 18:26:00 | Lady L