Škrabat z tváře denně fousy taky není žádný med.
Chlapi to též nemaj lehké, na to můžeš vzít i jed.
03.11.2005 13:53:00 | Mourek
jo, jo svatá pravda, my chlapy na to kašlem a nejlepší je hodit vlasy na ježka, místo čištění zubů žvýkačku a hurá z postele rovnou do školy, pěkně jsi to napsala a vtipně.
28.10.2005 10:30:00 | Kubino 2
vyprdni se na vrásky a ty ostatní blbosti... krása jej ouplně něco inýho .))
prima poetry!
25.10.2005 16:28:00 | Bean
No jo,ale chlapi se musí zase holit,jinak by píchali,nebo nepíchali?Už nějak nevím...;o))
25.10.2005 13:32:00 | Jackyl
teda...sem zvedava jestli i ja si s tim budu delat takovy starosti..ja sem obludka porad,tak si myslim,ze ani moc ne..lidi si zvyknou na cokoliv :))
25.10.2005 12:11:00 | Natalie Kolářová