obrněmý...
jeden takový
velkonosý zeměžrout
s odřenými koleny
šplhá na hory
z hor se klouže
hory polyká a mísí
ve svém kotli
s vroucí kalderou....
a potom nasycený
v májovém údolí
pod palmami
s mořskými ořechy
jako ženský klín
sedí uvelebený
ve stínu
sní o lítání
a hraje na flétnu
píseň tichou
pro svou milovanou...
navěky spolu
spojeni linkou
v barevné symbióze
vlastní identitou...
Přečteno 339x
Tipy 39
Poslední tipující: střelkyně1, Jana M., Holis, zlomeny srdce, okapovaroura, Indigo, Lilly Lightová, Helena Sládková, Kars, crac, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)