Anotace: Pohled z druhé strany...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
myslím, že chlapi mají někdy taky strach ale nepřiznají to a místo toho se někdy projevují docela zvláštně (z našeho úhlu pohledu)
07.05.2009 14:53:00 | Markéta Hl.
Zažívala jsem na svém vlastním srdci a říkala proč?
S tím mužem žiju dál, má láska už vyhořela možná přiletí jednou Amor a zacílí správně jen po zradách věřit už jde špatně. Co drží nás jsou děti a jejich touha mít mámu a tátu.
07.05.2009 14:38:00 | Lady L