Posledný zárez
Keby len,
sám opustil slzy...
Odpustil by,
čo ho mrzí...
Keby len,
svet, čo sa krúti...
Dal do rúk k nám,
obraz smrti...
Keby sám,
sám bol kráľom,
čo teraz má,
je odraz darom...
A pieseň tá,
čo znamenie dáva,
je len tieňom
-neznáma...
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Rbb, labuť, Markéta Hl.
Komentáře (0)