tiše invazní...
jsem podivínka
k pohledání
v pulzujícím kloboučku
s rozcapenou hvězdicí na krku
24 karátů v očích
nepohyblivá ústa
bez žaludku
a kromě toho mám
další nevšední přednosti...
v okamžiku dospělosti
když uzraji
rozmnožím se
a vrátím se zpátky
do dětství
tím pádem ovládám
tajemství nesmrtelnosti...
taky znám nejlepší místo
na schovávanou
a když mne samota tíží
stanu se ozdobou
co se ti dostane pod kůži...
hravá
přítulná
průhledná
tvá
tichá krása...
a teď už pšššt
schovej si uši...
umím totiž skvěle klamat tělem
ve skutečnosti jsem
dravá teroristka z hlubin
co zabíjí dotekem...
žahavá medúza
co proplouvá tvou duší...
Přečteno 506x
Tipy 57
Poslední tipující: NikitaNikaT., unstoppable, střelkyně1, Jana M., Holis, fab four, Hazentla, Házté, okapovaroura, sophia92, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)