K narozeninám
Anotace: jen pro toho nejlepšího..
Tak jako voda běží i čas letí dál
bez ohledu na to kdo by si co přál.
Dnes zástupy Ti vstříc půjdou s přáním
štěstí a zdraví Tvé sny ať nejsou už jen zdáním.
I já Ti z celého srdce přeji
a to i přesto že co bylo dávno není.
Ať chceš či nechceš pro mě jsi tu dál
jedinečný a nejlepší co znám.
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)