ŠEST ČTYŘICET
Anotace: sousedce,co vídám ráno co ráno na stanici tramvaje...:))Trochu to i osvětlí obsah
ŠEST ČTYŘICET
*************
Červení koně, jste plní sil
Jiskří sval Bujní jste, živí
O sny ráno mě připravil
jeden z vás, spolehlivých
*
Zpod řas dlouhých se usmívá
ještě, než přijde a vstoupí
Tne mě ten úsměv Do živa
bodne A já jako hloupý
poskládám slova Ach,Múzy mé
koho jste líbaly v tichu...
Vám já mám skládat resumé,
vám snad, když nejvíc jsem k smíchu
*
Na rtech ten úsměv Šest čtyřicet
přesná jak čas Den krášlí
kývne, a neví zda-li jsme
nenašli se Či našli...
Přečteno 338x
Tipy 47
Poslední tipující: khantengri, Špáďa, Martinecka23, divoska_jaja, Hesiona-Essylt, šuměnka, s.e.n, Pevya, kikis, vapiti, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)