spomienka čo ostáva
Anotace: ..při navšteve jednoho hrbitova...
Nad čiernou zemou
Je čierna hmla
A tisíci osud
Čo tma prehltla
Povstal a sedí na lavičke
Medzi brezami
Čo plačú
Ako deti bez cumlíka
I smutná vŕba sa ticho kloní
Ku krvi vsiaknutej
Do koreňov jej hlbín
Žena čo milovala hrdinov
Stále miluje
a kupuje kvety
Spomienka ťažkých dní
Statočných krokov
ktoré ostávajú vtlačené
do kolísok kde ticho spia
/muži Odvahy i Zla/
A všetkého čo človek v sebe má-
- Otlačená do bieleho kríže
Stého?
"Len láska pretrvá..."
V Prahe na cintoríne
tam večnosť neplynie...
Přečteno 321x
Tipy 10
Poslední tipující: fialová, mjh, Hesiona-Essylt, kikis, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)