to místo
Poznala jsem místo na zemi,
kde všechno hezké zdá se mi.
Kde pramení z duše dobrota,
kde protéká prostá čistota.
To místo znám,
já koukla tam,
vládne tam laskavost,
empatie a upřímnost.
To místo je v tobě, to už vím,
už se toho pocitu nikdy nezbavím,
a ať už se stalo cokoli,
už mě to tolik nebolí.
Tvé oči ty jsou upřímné,
tvé ruce laskavé,
tvá ústa přátelská,
tvoje tvář je hezká.
To v tobě se skrývá ta upřímnost,
to v tobě je ta laskavost,
to v tobě je to místo na zemi,
co tak hezké zdá se mi.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)