je to tak. odpověď ti dá jen jedna věc. tak jdi, udělěj ji přec. můžeš tím získat, ztrácíš jen čas, bude chtít ,vysněný, šedý tvůj vlas?
07.05.2009 22:45:00 | Jinx...
život má smysl,
protože se učíme vděčnosti, soucitu,
odpuštění, pokoře, pochopení a srdnatosti
život má smysl když pokračuje
život má smysl,
protože teď vidíš jen skrze brýle sklamání,
ale stejnou mírou je někde jinde i to krásné
až dovedeš vidět najednou obojí
pak možná nalezeš i klid
07.05.2009 16:52:00 | Romana Šamanka Ladyloba