Dravec
Zbytky naděje
prosvítají škvírami žaluzií
Prach usedl všude
kde mohl
prstem ho stírám ze tvých rtů
Nevnímám realitu
nenechám se rozcupovat jejími ostrými drápy
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, labuť, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)