CITY LIFE
Anotace: ...z přespání...
Melancholické závěsy tančí
na Gershwinovu Rhapsody in Blue,
umělé květiny v okně
zdáli připomenou orchideje...
Ten moment na nabrání dechu,
zastávka vlaku City Life,
na okně otisky koček
a chlupatý trávník posetý vzkazy...
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, Zpátky, enigman, Severka, kikis, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)