Prosím tě
Prosím tě, zachraň mojí duši.
Dokud mi ještě, moje srdce buší.
Prosím tě, zachraň moje tělo.
Dokud by ještě, zachránit chtělo.
Pak zapomenu na zázraky,
budou mi cizí a ty taky.
Prosím tě, zachraň mě od té temnoty.
Bojím se totiž, v ní skryté samoty.
Prosím tě, nenech mě odejít.
Bojím se totiž, na věky snít.
Pak bude všechno jiné bez tebe
a je jedno, jdu-li do pekla nebo do nebe.
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Akura, Meriel, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)