kreslím..
prstom kreslím srdce s láskou do zošita..
v nom dve malé slová ,,chýbaš mi,,..
kto vie..
či niekedy obrátiš jeho strány..
ved naša láska je ešte neprežitá,
dnes sme,
a zajtra sa možu zatvorit nebeské brány..
som tužba,
stále nedožitá,
ale prežit chcem s tebou život večný,
tak chyt moju dlan,
ja chytím zas tu tvoju,
odpust tých pár chýb
a životom podme znovu a zas spolu..
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: Juraj Hrom, Bíša, enigman, Psavec, fab four, Petbab, stravla, Házté, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)