Anotace: Vypsala jsem se z toho, co mě teď trápí nejvíc. Inspirace nabraná z :http://www.youtube.com/watch?v=lmYHpZ-9ibg. Omouvám se za pravopisné hrubky.
Květina musí být opýlena ,aby mohla rozkvést,pak umře,aby mohla znovu růst.Pěkná miniaturka.
15.12.2010 06:57:00 | Danger
...někdy musíme nechat jít i ty nejbližší...někdy se cesty rozdělují...
PS: ta hudba je nádherná...
03.10.2010 14:09:00 | Denael
Jéje,to věnování mě úplně upřímně dostalo nejvíce...celé je to moc príma!
14.05.2010 22:17:00 | Zorenka Ježková
Velmi povedené...Koukala jsem na tvé "udaje" - Máme stejný vkus - Myslím tím Harryho (což čtu jen Fanfactiony, slashe - proste povidky jiných autorů na netu - ale nejraději mám právě s osobami od Rowlingový), Eragona a modrou dračici, dokonce i Deltoru země nestův a kouzel nebo jak to byl, myslím, že to byli 3 "děcka". Stejný vkus (docela) i pro hudbu ... :) no, ani nevím proš ti to tu píšu .... Přeji další povedená díla ;-)
07.06.2009 13:23:00 | Venn
krásná..jsem na tom stejně...jen je to Bára...píšu a píšu...teď už spíš doufam, že to číst nebude...píšeš moc krásně =)
15.05.2009 20:04:00 | Sana.sorrow