Když se dva potkají
Anotace: o tom, jak to chodí u lidí
Když se dva potkají
a nemají se rádi.
Oči na sebe poulí,
prskají a ježí se jak šelmy,
kroutí se, rukama hází
a pobíhají.
Blednou a rudnou střídavě,
jazykem mrskají, sípají a chrčí.
Zkrátka zle na sebe vrčí.
Když se dva potkají
a mají se rádi.
Oči jim svítí
a vůbec celí jiskří,
vlní se a jejich ruce hladí.
Blednou a rudnou střídavě,
rty nastavují,
jsou sladce medoví.
Vzdychají, zpívají a jančí.
Zkrátka se milují,
tak kolem sebe tančí.
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Psavec, jedam, Mbonita, bejbyyyy, labuť, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)