Zo zátišia duše
Som odraz tvojho ja.
Myšlienkou z neznáma.
Ktorá do mysle vnáša,
odkazy poznania...
Som na ceste skonania,
kam zrak svoj otáčaš.
Do ozvien snívania,
odkiaľ sa nepoznáš...
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, jedam, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)