Hlubiny
Zkrze tváře stínu zarudlích.
Přenáší vúni vánek tichých vět...
Do hlasú temně zbarvených,
co nikdy nespatřili svět...
V hlubynách živé tkáně,
ty verše snú zpívají...
Vúli svou jsou nespoutané
a nespoutaně umírají...
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, petříček
Komentáře (1)
Komentujících (1)