Bledá tvář..
Rozsmutněná stála bledá,mladá bezejmenná žena.
V dlaních svírá něčí tvář a nepoznává kdo je lhář.
Toulajíc se po ulicích marně hledá svoji pravdu.
Odporná jsou někdy slova. Teď chvěje se a tuší zradu.
Neznámý tam vítr vál
a s ním i smích zněl opodál
jenž nepřestával měnit tón
a rozezněl se jako zvon.
Láska to je milý cit,
není těžké pro ni žít.
Lásku nechci zrazovat,
chci jí mít a milovat.
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, enigman, Sýkorka07
Komentáře (0)