Vzpomínky...II.
Anotace: dřív jsem si myslela, že nemám právo je číst
Toulavé boty,
dopisy z dalekých zemí.
Červená krosna
ve vzpomínkách ztrácí se mi.
Fotky z Rumunska,
z Budapešti pohlednice,
pusa z Palerma.
Míst, jež prošel, na tisíce.
Odešel, však
srdce mám po něm nestálé.
Jít v jeho stopách.
Snad jednou se zas setkáme.
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Severka, jedam, Psavec, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Květka Š., Zpátky
Komentáře (3)
Komentujících (3)