Tváře
Anotace: o lidech .. ------------- uvítám zpětnou vazbu ..
Pot stéká po tvářích
hledám v nich lidi
rádi by život žili
jenže se stydí
svázaní svými kdyby
svázaní svými snad
svázaní tím co musí
a tím co nesmí znát
utop se v prameni
co tryská z tvého srdce
utop tam svoji marnost
rozvaž si ruce
rozvaž si ruce ať
rozepneš křídla
jiná šance pro člověka
světlo nezahlídla
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, Marupiara
Komentáře (1)
Komentujících (1)