Kalné ráno
Anotace: O lidech .. ------------- uvítám zpětnou vazbu ..
Nový den trhá
moje tělo na kusy
vyplivni duši
zahoď další pokusy
oběs se sám
na svojí ruce
podpal co miluješ
uteč a ztrať se
co na to říct,
proč něco říkat
vím odkud pocházím
a vím proč dýchat
a vím jak zatnou zuby
jak vrátit výpad
srdce mi napoví
kam se mám dívat
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
Komentáře (1)
Komentujících (1)