Vteřina z šeřiku
Anotace: /taková osvobozujicí/
Vteřina v šeřiku
v kostkách v chodníku
bloudí ztracený čas
cizí hlas se zeptá:
KUDA na PRAGU
a jen ticho
slova na jazyku vaznou
mlčení co trvá
skoro jako nekonečno
jen šeřík na pomniku
připomene vzláštní čas
co už dávno našel nás
a vše vzal ďas
slova co se pletou z ozvěnou
psana Azbukou
se vteřinou
vzpomínkou
Přečteno 280x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zlomeny srdce, kikis, raďo, Juraj Hrom, Psavec, Kars, Házté, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)