Svíčky
Anotace: .................
Svíčky si tu tancují
tiše v poklidu
na oknech
hledím na tebe
tak daleko
tak blízko
jsem od tvých
vlásků
které voní
po medu
včely na květinách
letní čas
nikam se nespěchá
zrcadlo v krabičce
pod kaštanem
kde jsme zůstali
na zástavce
líbali se
za zvuků saxofonu
který slepý muž
pro svou radost hrál
čas se nezastaví…….
poušť v českém lese
poušť v mém hrdle
bez tebe.
Přečteno 301x
Tipy 26
Poslední tipující: dream in emptiness, lucajda89, Psavec, Bíša, Severka, labuť, Mbonita, kikis, enigman, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)