Něco se vloudilo...
Anotace: něco se vloudilo a nechce to vypadnout...Asi splín... nebo strach? Těžko říct..
Sbírka:
Ztreceno v minutě ticha
Něco se vloudilo do cesty
mých lehkých iluzí a snů
a z očí kanou protesty,
jen dokud nezhasnu.
A písek na jazyku šustí,
až uši bez vyzvání šílí,
i když mě jednou strachy pustí,
stejně mi život krátil žíly.
Něco se vloudilo do ohybu ruky,
a teď tam vrní v dřímotě.
A tváře mlčí, nahlas, bez odmlky,
drtíc má ústa v samotě.
A oči temně, v šeru jasu,
vyřkla ta tichá klapnutí,
kdy řasa, letmo líbá řasu
při obscénním mrknutí.
Něco se vloudilo do vlasů
tanečnic z hotelových lůžek,
mých plánů, které v rozhlasu,
hrají na krev tupých nůžek.
A má duše, milostnice,
zapletla se s Moranou,
která šeptá od kostnice,
že mé touhy nevstanou.
Přečteno 457x
Tipy 31
Poslední tipující: Dota Slunská, jitka.svobodova, PANGÁSIUS, Flamy, Isquieasuus, Vlk v rouše, jedam, Tempaire, Evžen Bizon, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)