Až na konečnou
Anotace: Osm let stará básnička
Tam za Boršovem
pro mě končí Vltava
dál je to jen řeka plná
městských pěn
Praha pro mě
končí na Olšanech
za kopcem už je jen
smutná a nehezká Libeň
Taky už tuším, kde končí láska
za trpěnými polibky
a unavenými pohledy
tichou lítostí
Prý už zahlédli
kde končí vesmír
ale já vím, že končí
pro každého jinde
za Boršovem
za Olšany
za láskou
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: Jana M., 6thSun, J's .., Házté, ziriant, Lorraine, kikis, Zpátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)