Chvilková
Taková jsem ..
věčně naštvaná,
druhými zřízená,
dost často plačtivá,
jak střela řízená ..
Na cíle bezhmotné ..
Bez výšin života,
bez jiskry a žáru,
neustále na konci,
objímám startovní čáru..
Tak jako oceán břeh
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: Pevya, carodejka, Jiparo, excited, 6thSun, Bíša, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)