Něco podobného jako "zabij nebo budeš zabit"..líbí se mi ta formulace :-)
09.05.2009 10:51:00 | Chancer
Už jsem to někde čet lépe zpracované. Vzpomněl jsem si na jméno: Sarvantes. Hledal jsem na vebu a nic. Asi se mi to jméno popletlo. Vystupoval tam nějaký Krišot a Santa Paula. Bylo to snad v kraji La Manča.
09.05.2009 00:20:00 | Zasr. romantik