Někam patřit
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=3EloEMyAWXA
v esenci něhy
minuty stojí na hlavě
blednoucí úsměv
tvých očí pátravě
už neví
co dál
kapka za kapkou
stéká pár slovy
pro ten pocit nový
nechal ses uhranout
v dotyku rtů
vpil jsi operu vášní
už slunce zhasni
v odlesku všech zrcadel
v tichu celého vesmíru
jsi křehčí než-li z papíru
shoříš na popel
............
velmi opatrně
vztáhnu mlčky dlaně
v temněmodrém světě
obejmu tě
cesta končí
u tvých dveří
čemu věřit
...láska...stačí
Přečteno 313x
Tipy 40
Poslední tipující: Jana M., Raduzk, Kapka, NikitaNikaT., Holis, a_tao, okapovaroura, Actafool, labuť, fab four, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)