Jiná píseň
Nechci soucit ani slzy
netoužím po bolesti lidí
nemám rád přeslazený kecy
a frajery, co do budoucna vidí
nechci prázdnej dům
ani děravý ponožky na podlaze
falešnej úsměv na tváři
pár slov, za který platíš draze
mám náruč pro dobrotu
i ticho bez pohybu
mám pochopení i lítost
když uděláš nějakou chybu
neprosím o lásku ani přízeň
však dělám, co za dobré mám
každý den v rádiu jiná píseň
každý den jinou poslouchám
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Vodoměrka
Komentáře (1)
Komentujících (1)