Anotace: ...
"...vodu dvakrát po sobě
zbytečně jsem ohříval..."
To mě moc pobavilo, neboť je to i můj častý případ, nejen na Literu či Epice, ale také při pohroužení se do práce, kterou mám také zčásti na PC...
11.05.2009 23:21:00 | Špáďa
Tak to je parádní,taky u toho modrého nebe sedím až moc ráda.A dík za modrou kamarádku i modrého kamaráda...
09.05.2009 16:21:00 | Květka Š.
Modro nás léčí s nevšední péčí, jsme modří až za ušima a .. je to primááááááááá :o))
Máš ode mne ST jak z partesu!
Modřinka :o))
09.05.2009 10:39:00 | jita.1965