tužby
Anotace: začal jsem vkládat slovíčka,a vznikla tahle basnička
já svoje tužby znám
v sobě je ukrývám
zamykám je před světem
nechám je v v náručí
možná jednou
budu řikat dětem
že ten sen mně patřil
ale uletěl
kdo mně poručí
kdo to zmáří
kdo to chtěl
koho z prachu zvednou
když jsem jenom stínem
ten co se právě probudil
já znám
sám....
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, zlomeny srdce, Juraj Hrom, Raziel PsyDearth Characith, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)