Trpaslíci
Anotace: trpaslíci... jací jsou...
Malý trpaslík, však velké srdce v něm,
duše tvořená kamenem.
Poklady pod zení skryté,
do trpaslíkovi mysli vryté,
nikdo jiný nezná.
Pevná vůle, paličarost,
pravá trpasličí ctnost.
Dar silného hlasu,
v ruce smysl pro krásu,
nikdo jiný nemá.
Nájít čistého zlata žilu,
vložit do úderu správnou sílu,
vybrousit diamant
či rozžhavit ocel,
nikdo jiný neumí.
Komentáře (0)