Úsměv
Anotace: O lidech .. ---------- uvítám zpětnou vazbu ..
Bizzarní den vyřezaný do času
skryje se do tvých očí,
do úsměvu, do vlasů
vteřina útěchy přehradí mé řeky
snadno v ní zapomínám,
na celé věky.
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Marupiara, Elisha
Komentáře (0)